Celalettin İNCE - Okul Müdürü

03/04/1970 yılında Niğde Merkez Alay Kasabası’nda doğdu. Alay İlkokulunu (1983) ve Alay Ortaokulunu (1986) bitirdi. 1989 yılında Niğde Lisesinden, 1993 yılında Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümününden Burslu öğrenci olarak mezun oldu. Aynı yıl Ordu İli Merkez İlçesi Aydınlık Köyü Keldağı Mahallesi İlkokulunda Müdür Yetkili Öğretmen olarak göreve başladı. Buradaki görevi sırasında kısa dönem Askerlik hizmetini de tamamlayan (İzmir ve Erzincan illerinde) İNCE, daha sonra sırasıyla; Yozgat ili Çekerek İlçesi Çandır Köyü İlkokulunda, Niğde Merkez Bağlama İlköğretim Okulunda, Değirmenli Adnan Menderes İlköğretim Okulunda, Gölcük 75. Yıl Türkan Yüksel İlköğretim Okulunda, Hasaköy Şehit Cemal Özcan İlköğretim Okulunda, Dr. Sadık Ahmet İlköğretim Okulunda, Kırkpınar Hacı Süleyman Filibeli İlköğretim Okulunda, Gazi İlkokulu/Ortaokulunda, Kırkpınar Hacı Süleyman Filibeli İlkokulu/Ortaokulunda, 75. Yıl Mustafa Altuncu İlkokulunda, Behzat Ecemiş İlkokulunda Sınıf Öğretmenliği, Müdür Yardımcılığı ve Müdürlük görevlerinde bulundu. 31/07/2023 tarihinde Behzat Ecemiş İlkokulundaki Okul Müdürlüğü görevinden ayrılan Celalettin İNCE, 01/08/2023 tarihinde Niğde Merkez Yeşilgölcük 75. Yıl Türkan Yüksel İlkokulu Müdürlüğü görevine başlamıştır. Bu arada Kariyer Basamaklarında Yükselme Sınavını kazanarak 24/11/2006 tarihinde Uzman Öğretmen, 16/12/2022 tarihinde Başöğretmen oldu.

Evli ve üç çocuk babası olan Celalettin İNCE, halen Niğde Merkez Yeşilgölcük 75. Yıl Türkan Yüksel İlkokulunda Müdür olarak görevine devam etmektedir.