May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

İstiklal Marşımızın  Kabulünün 103. Yıldönümü

Allah, bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

Mehmet Akif ERSOY

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ İLKOKUL 1. DÖNEM ETKİNLİKLERİMİZ

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ OKUL ÖNCESİ OCAK AYI

TUZ MASALI TUZ SERAMİĞİ ETKİNLİĞİ

BABAM EN BÜYÜK KAHRAMANIM.

SENİNLE KİTAP OKUMAK NE KADAR KEYİFLİ.

Yerli Malı Haftası.

En lezzetli kutlama.

Küçük mimarlardan doğal malzemelerle inşa tasarımları.

Farkındalık hareketine turuncumla ben de desteğim.

Cumhuriyetimizim kurucu Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve  minnetle anıyoruz.

Kas

Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2022 Erasmus+ okul eğitimi akreditasyon programı  kapsamında konsorsiyum üyesi olarak kabul edildiğimiz projede okulumuz öğretmenlerinden Özlem BAYSAL  21-26 Ağustos tarihleri arasında İtalya’nın başkenti  Roma’da yer alan Sherlock Kurs Merkezi’nde Stem eğitimine katılmıştır.

YAŞASIN CUMHURİYET

Cumhuriyetimiz 100 Yaşında

Bu tarihi günde duyduğumuz heyecan ve gururla Cumhuriyet Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutladık.

KONSORSİYUM ÜYESİ OKULUMUZ İŞBAŞI GÖZLEM İÇİN ROMANYA'DA

Haz

Okulumuz Öğretmenleri Seda AKPINAR, Özlem BAYSAL ve Şeyma Nur KÖKSAL STEAM ile YARATICI ÇÖZÜMLER projesini öğrencileri ile keyifle yürütmektedirler. Yaşanılan olumsuz günlerin etkilerini öğrenciler üzerinde en olumlu hale çevirmenin onların aktif halde projede rol almaları bilincinde olan öğretmenlerimiz keyifle çalışmaktadırlar.

May

Okulumuz STEM Okulu Etiketi Aldı. Emeği Geçen Sınıf Öğretmenimiz Özlem BAYSAL' a teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Özlem Baysal geçen yıl uzaktan eğitim sürecinde yaptığı 4 projesinden ulusal kalite etiketi almıştır.UDS ekibi ve milli eğitim müdürümüz Halil İbrahim Yaşar'ın  katılımıyla ödülünü almıştır kendisini tebrik eder ,başarılarının devamını dilerim.