OKULUMUZA AİT FORMA ARMASI HAKKINDA DUYURU

Okulumuz forması olarak hâlihazırda kullanılmakta olan ve önceki yıllarda belirlenmiş olan Niğde Merkez Alpaslan İlkokulu formasının kullanımına devam edilmesine; ancak formadaki armanın bundan böyle Alpaslan İlkokulu arması değil, okulumuz arması olarak değiştirilmesine; kıyafetlerin üzerine okulumuza ait armanın bastırılmasına; hâlihazırda kullanılan kıyafetlerin kullanımına devam edilmesine 29/03/2024 tarihinde yapılan Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunda karar verilmiştir. Kıyafetlere basılacak olan Okulumuz Arması aşağıdaki gibidir.

Yeşilgölcük 75. Yıl Türkan Yüksel İlkokulu

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu

Şbt

Yeşilgölcük Osman Turgut ortaokulu Rehber Öğretmeni Melahat ÖZDEMİR 16/02/2015 tarihinde saat 10:00 da çocuklardaki davranış bozuklukları hakkında velilerimize seminer verecektir. Tüm velilerimiz davetlidir.